Munakasrulla á la Hellapoliisi

Hellapoliisi

Herkullinen munakasrulla maistuu niin lounaalla kuin vaikka brunssilla. Täytteeksi voit laittaa omia lempiaineksia, kuten fetajuustoa, tuoreita yrttejä, savustettua lohta tai raikkaita kasviksia.

Munakasrulla

  • 6 munaa
  • 3 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä

Täyte

  • 200 g kinkkurouhetta tai –suikaleita
  • ½-1 punainen paprika kuutioina tai suikaleina
  • 150 g juustoraastetta

Pinnalle

  • hieman juustoraastetta
  • mustapippuria rouheena
  • pinaattia tai rucolaa

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 min
Annoksia: 6-8 annosta:

  1. Sekoita munat, maito, suola ja pippuri kulhossa.
  2. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  3. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut hieman väriä.
  4. Kumoa munakaslevy leivinpaperin päälle.
  5. Ripottele pinnalle kinkkurouhetta tai –suikaleita, paprikakuutioita tai –suikaleita ja juustoraastetta.
  6. Jätä hieman juustoraastetta sivuun.
  7. Kääri munakaslevy rullalle ja ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
  8. Laita hetkeksi uuniin, kunnes juusto alkaa sulaa.
  9. Nosta tarjolle ja koristele halutessasi mustapippurirouheella ja pinaatinlehdillä tai rucolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.