Munakasrulla á la Hellapoliisi
Julkaistu
Herkullinen munakasrulla maistuu niin lounaalla kuin vaikka brunssilla. Täytteeksi voit laittaa omia lempiaineksia, kuten fetajuustoa, tuoreita yrttejä, savustettua lohta tai raikkaita kasviksia.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Munakasrulla
- 6 munaa
- 3 dl maitoa
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Täyte
- 200 g kinkkurouhetta tai –suikaleita
- ½-1 punainen paprika kuutioina tai suikaleina
- 150 g juustoraastetta
Pinnalle
- hieman juustoraastetta
- mustapippuria rouheena
- pinaattia tai rucolaa
Valmistusohje
Valmistusaika: 30 min
Annoksia: 6-8 annosta:
- Sekoita munat, maito, suola ja pippuri kulhossa.
- Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
- Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut hieman väriä.
- Kumoa munakaslevy leivinpaperin päälle.
- Ripottele pinnalle kinkkurouhetta tai –suikaleita, paprikakuutioita tai –suikaleita ja juustoraastetta.
- Jätä hieman juustoraastetta sivuun.
- Kääri munakaslevy rullalle ja ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
- Laita hetkeksi uuniin, kunnes juusto alkaa sulaa.
- Nosta tarjolle ja koristele halutessasi mustapippurirouheella ja pinaatinlehdillä tai rucolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan