Munakasrulla á la Hellapoliisi

Hellapoliisi

Herkullinen munakasrulla maistuu niin lounaalla kuin vaikka brunssilla. Täytteeksi voit laittaa omia lempiaineksia, kuten fetajuustoa, tuoreita yrttejä, savustettua lohta tai raikkaita kasviksia.

Munakasrulla

  • 6 munaa
  • 3 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä

Täyte

  • 200 g kinkkurouhetta tai –suikaleita
  • ½-1 punainen paprika kuutioina tai suikaleina
  • 150 g juustoraastetta

Pinnalle

  • hieman juustoraastetta
  • mustapippuria rouheena
  • pinaattia tai rucolaa

Valmistusohje

Valmistusaika: 30 min
Annoksia: 6-8 annosta:

  1. Sekoita munat, maito, suola ja pippuri kulhossa.
  2. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  3. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut hieman väriä.
  4. Kumoa munakaslevy leivinpaperin päälle.
  5. Ripottele pinnalle kinkkurouhetta tai –suikaleita, paprikakuutioita tai –suikaleita ja juustoraastetta.
  6. Jätä hieman juustoraastetta sivuun.
  7. Kääri munakaslevy rullalle ja ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
  8. Laita hetkeksi uuniin, kunnes juusto alkaa sulaa.
  9. Nosta tarjolle ja koristele halutessasi mustapippurirouheella ja pinaatinlehdillä tai rucolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!