Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Muna-anjovispasteija

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Munat ja anjovis: klassikkoyhdistelmä! Tämä pasteija maistuu yhtä hyvältä noutopöydässä kuin yövoileivän päällisenäkin.

Kuudelle

  • 1 iso sipuli silppuna
  • 1 prk anjovisfileitä
  • 5 munaa
  • 4 dl maitoa
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • ruohosipulisilppua
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele pitkulainen leipävuoka, noin 1,5 litran vetoinen.

2. Kuullota sipulisilppu pehmeäksi ruskistamatta. Kaada se vuoan pohjalle. Jaa hienonnetut anjovikset päälle.

3. Vatkaa yhteen munat, suola, pippuri ja jauho. Vatkaa kiehuva maito sekaan. Lisää vielä pari rkl ruohosipulisilppua ja kaada seos vuokaan.

4. Laita vuoka vesihauteeseen, peitä foliolla, johon pistät muutaman höyryreiän. Paista noin 30 minuuttia. Kumoa jäähtyneenä vadille, koristele ruohosipulilla.

Lisää aiheesta:

Voitaikinapasteija kananmaksahöystölläAnjovislaatikko tillilläMuna-anjovislaatikkoItse tehty maksapasteijaTilliltä tuoksuva mätitahnalaatikkoMaukas lihapiiras
AnjovisVälipalatLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Anjovis
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Yrttianjovikset

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Paistettua salviaa ja anjovista

  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Anjoviskääretorttu

  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Sipuli-anjovispiiras

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Anjovispallot