Mokkaparfait kahviliköörin kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678466/landscape16_9/515/290/b590398f5f992a1089803fc8d3c5dad2/jR/vahvakahvi-4285.jpg)
Tarjoile tämä helposti valmistettava ja maukas kahviparfait ostettujen tai itse tehtyjen mantelilastujen kera, mielellään suklaaseen kastettuina. Koristele tuoreilla marjoilla.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl kuohukermaa
- 2 munankeltuaista
- 3 rkl sokeria
- ½ dl vahvaa kahvia
- halutessasi, tilkka kahvilikööriä
Tarjoiluun
- kaakaota, marjoja ja mantelilastuja
Valmistusohje
1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri valkoiseksi ja kuohkeaksi. Vatkaa kerma.
2. Kääntele kerma ja munaseos yhteen kahvin kanssa. Mausta mielellään tilkalla kahvilikööriä.
3. Pakasta parfaitmassa vuoissa.
4. Puuteroi päälle kaakaojauhetta, koristele mantelilastuin ja tuorein marjoin. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka