Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Modernisoitu tartarkastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 1 dl majoneesia
  • ½ dl kermaviiliä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl kurkkurelissiä
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • 1 tl hienonnettua keltasipulia
  • 1 tl kapriksia
  • 1 tl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl hienonnettua tilliä
  • ½ tl kidesokeria
  • 1 maustemitta cayennepippuria
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

1. Tartarkastike: Sekoita kermaviili, majoneesi, valkoviinietikka, kurkkurelissi ja dijonsinappi. Purista sitruunasta mehu ja lisää seokseen.

2. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna kaprikset, persilja ja tilli. Lisää kastikkeeseen ja sekoita hyvin.

3. Mausta sokerilla, cayennepippurilla ja suolalla.

Alkuperäisessä sauce à la Tartaressa on pelkästään majoneesia, ruohosipulia ja keltasipulia. Tässä reseptissä käytämme enemmän mausteita, joten kastikkeessa on myös enemmän makua. Tarjoile kala- äyriäis- ja kasvisruokien kera.

Lisää aiheesta:

Grilliöljy ja grillikastikeHummerisalaattiUunikuutiot ja tartarkastikeKampelaa remoulade-kastikkeessaKikhernecurry riisin ja jogurtin keraAlkuruokasalaatti kanalla ja sweet chili -kastikkeella
Kastike kalalleLisäkeruoatKastikkeet ja dipit

Tuoreimmat aiheesta

Kastike kalalle
  • 22.08.202413:58
    Mausteet

    Adjika-kastike

  • 25.11.202212:52
    Sienet

    Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella

  • 11.06.202112:22
    Hans Välimäki

    Keitettyä parsaa ja hollandaisekastike – Hans Välimäen ohje

  • 18.02.201300:00
    Salaattikastike

    Chilikastike

  • 18.02.201300:00
    Makuja

    Maija Silvennoisen kananmunakastike