Modernisoitu tartarkastike
Alkuperäisessä sauce à la Tartaressa on pelkästään majoneesia, ruohosipulia ja keltasipulia. Tässä reseptissä käytämme enemmän mausteita, joten kastikkeessa on myös enemmän makua. Tarjoile kala- äyriäis- ja kasvisruokien kera.
Neljälle
- 1 dl majoneesia
- ½ dl kermaviiliä
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 2 rkl kurkkurelissiä
- 1 tl dijonsinappia
- 1 tl puristettua sitruunamehua
- 1 tl hienonnettua keltasipulia
- 1 tl kapriksia
- 1 tl hienonnettua persiljaa
- 1 tl hienonnettua tilliä
- ½ tl kidesokeria
- 1 maustemitta cayennepippuria
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
1. Tartarkastike: Sekoita kermaviili, majoneesi, valkoviinietikka, kurkkurelissi ja dijonsinappi. Purista sitruunasta mehu ja lisää seokseen.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna kaprikset, persilja ja tilli. Lisää kastikkeeseen ja sekoita hyvin.
3. Mausta sokerilla, cayennepippurilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka