Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Minipavlova

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

Kuudelle

  • 4 munanvalkuaista
  • 2 tl viinietikkaa
  • 2 1/3 dl tomusokeria
  • 2 tl maizenaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 dl kuohukermaa
  • viipaloituja mansikoita
  • ananaskirsikoita
  • viipaloitua kiiviä
  • viipaloitua passiohedelmää

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni n. 110 asteeseen. Vatkaa valkuaiset ja viinietikka kiinteäksi massaksi. Yhdistä sokeri, maizena ja vaniljasokeri. Lisää seos vähän kerrallaan valkuaismassaan samalla vatkaten, kunnes massa on paksu ja kiiltävä.

2. Peitä kuusi pientä annosvuokaa kostutetulla leivinpaperilla. Voitele vuokien reunat. Kaada taikina vuokiin. Paista n. 1 ½ tuntia uunissa tai kunnes marengit ovat kermankeltaisia. Sammuta uuni ja anna vuokien jäähtyä uunissa.

3. Kumoa marengit vadille ja poista leivinpaperit. Käännä marengit taas toisinpäin toiselle vadille. Täytä kermavaahdolla ja koristele hedelmillä ja marjoilla.

Pavlova on herkullinen jälkiruoka, johon tulee marenkia, kermaa ja hedelmiä. Resepti on kotoisin Australiasta. Tässä olemme tehneet uuden version pieninä annoksina. Tämä maistuu sekä jälkiruokana että kahvin kera.

Lisää aiheesta:

Mansikkapiirakka hyytelölläLakka-marenkileivoksetMarenkikakkuVadelma-marenkileivoksetPavlovaMaitosuklaabunet
PavlovaGluteenitonKasvisruokaJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Pavlova
  • 18.06.202007:56
    Raparperi

    Raparperi-pavlova – kuka voisi vastustaa Katin ihanan makeaa kesäkakkua?

  • 21.03.201607:36
    Pääsiäinen

    Pääsiäispavlova

  • 18.02.201300:00
    Marenki

    The Great Pavlova

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Passion-pavlova

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Pavlova