Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Minestronekeitto ruispastasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt

Ainekset

  • 400 g naudanjauhelihaa
  • oliiviöljyä
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • pala varsiselleriä
  • 1/4 osa valkokaalia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g ruispastaa
  • n. 1 l kanalientä tai vettä
  • ruukku tuoretta basilikaa
  • 2 rkl suolaa ja mustapippuria
  • raastettua parmesaania

Valmistusohje

Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja lisää jauheliha sekä tomaattipyree. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kasvikset. Lisää kanaliemi ja hauduta noin 1 tunti. Lisää pasta ja anna turvota noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi leikattua basilikaa. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Kun annostelet keiton kulhoihin, ripottele päälle hieman raastettua parmesania.

Lisää aiheesta:

Pustan pojan gulassikeittoTonnikala-pennevuokaSamin lempiresepti: BolognesekastikeJauhelihakastiketta ja pastaaPasta Bolognese parmesaaniraasteen keraJauhelihapata juureksilla
MinestronekeittoKevytPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Minestronekeitto
  • 09.01.202414:00
    Jauhelihakeitto

    Vappu Pimiän minestronekeitto

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Chili-minestronekeitto

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Minestronekeittoa kanalla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Talvivihannesminestrone-keitto ja tofua

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Minestronekeitto