Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Miedosti savustettuja broilerin koipia kermakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tällä kertaa grillissä paistuvat maukkaat broilerin koivet. Savun aromi kruunaa tämän kesäisen herkun.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 2 kg broilerin koipia
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • nippu rosmariinia
  • 1 prk kermaa
  • suolaa
  • 1 prk säilöttyä paprikaa

Valmistusohje

Hiero paprikajauhetta ja suolaa koipien pinnoille ja grillaa ne niin, ettei paprika kuitenkaan pala. Sammuta grillin liekki koipien kohdalta ja ripottele savupuruja ja rosmariinia savukaukaloon.

Pidä savustusliekki ja yksi lisäliekki päällä ja kypsennä koipia kannen alla vähintään vartti, kunnes uutta savua ei enää muodostu. Nosta koivet pataan ja kaada kermaa päälle.

Mausta rosmariinin lehdillä ja hauduta kannen alla puolisen tuntia.

Grillaa lisäkkeeksi paprikaviipaleita ja tarjoa myös juustoriisiä koipien kanssa.

Lisää aiheesta:

Appelsiinihunajaiset kanankoivetSalottisipulia foliossaThai-maustetut kalkkunavartaatLihansyöjät: SavukasslerPaahdettu poronfileeHaudutettua jänispaistia
BroilerinkoivetKananmunatonGluteenitonHuomenta SuomiVideoreseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet
  • 06.04.202313:55
    Nopeat ja helpot

    Saudikana – helppo ja edullinen uunibroileri!

  • 14.03.202209:20
    Kanapata

    Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

  • 12.01.202110:43
    Kanapata

    Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

  • 17.01.202012:47
    Kanapata

    Lyonin kana – etikkakana on niin koukuttavaa, että et voi lopettaa syömistä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Appelsiinihunajaiset kanankoivet