Metsästäjänpihvi

Ainekset

  • 600 g naudan tai vasikan ulkofileetä
  • 1 rs tuoreita herkkusieniä
  • 1 sipuli
  • 30 g voita
  • 1 prk kermaa
  • suolaa
  • pippuria
  • uuniviipaleperunoita
  • babyporkkanoita

Valmistusohje

Leikkaa liha pihveiksi ja nuiji ne vajaan sentin paksuisiksi. Paloittele sienet ja sipuli.

Kuullota kevyesti voissa, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kerma päälle. Anna kastikkeen hautua paksuksi muhennokseksi.

Paista pihvi kuumalla pannulla ja lusikoi sen päälle annokseen reilusti sienikastiketta.

Tarjoa lisäksi uunissa tehtyjä viipaleperunoita ja keitettyjä babyporkkanoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.