Metsästäjänpihvi
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g naudan tai vasikan ulkofileetä
- 1 rs tuoreita herkkusieniä
- 1 sipuli
- 30 g voita
- 1 prk kermaa
- suolaa
- pippuria
- uuniviipaleperunoita
- babyporkkanoita
Valmistusohje
Leikkaa liha pihveiksi ja nuiji ne vajaan sentin paksuisiksi. Paloittele sienet ja sipuli.
Kuullota kevyesti voissa, mausta suolalla ja pippurilla ja kaada kerma päälle. Anna kastikkeen hautua paksuksi muhennokseksi.
Paista pihvi kuumalla pannulla ja lusikoi sen päälle annokseen reilusti sienikastiketta.
Tarjoa lisäksi uunissa tehtyjä viipaleperunoita ja keitettyjä babyporkkanoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa