Metsäsienisalaatti
Hae lähimetsästä tai torilta sienet tähän salaattiin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 4–5 annosta
- 2 rkl voita
- 200 g tatteja
- 200 g kantarelleja
- suolaa
- valkopippuria
- 1 tl sherryviinietikkaa
- 1 rkl hienonnettua punasipulia
- 1 rkl karkeaksi silputtua tilliä
Valmistusohje
Valmista ensin sienisalaatti. Aseta puhdistetut ja viipaloidut tatit ja kantarellit paistinpannuun ja ruskista niitä kevyesti voissa, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
Mausta sienet suolalla ja pippurilla ja pirskottele päälle sherryviinietikkaa. Nosta paistinpannu pois liedeltä ja lisää hienonnettu punasipuli. Koristele karkeaksi silputulla tillillä.
Anna salaatin jäähtyä hieman ennen tarjoamista.
17.4.2008
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan