1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Taita merianturafileet kahtia ja asettele ne voidellun uunivuoan pohjalle. Kaada päälle 1 dl kalalientä, 1 dl valkoviiniä ja genever, peitä vuoan muotoon leikatulla voipaperilla (tai leivinpaperilla). Pane vuoka uuniin 15 minuutiksi, kunnes kala on läpikypsää. Nostele fileet varovasti vuoasta ja pidä ne lämpimänä.
2. Sekoita keskenään 1 rkl voita ja 1 rkl jauhoa suurustetahnaksi, beurre manié. Siivilöi fileiden paistoliemi kastikekattilaan ja kaada joukkoon loppu kalaliemi ja viini. Keitä kokoon, kunnes jäljellä on 4 dl ja suurusta beurre maniélla vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Hienonna vesikrassi ja tilli sekä ruohosipuli pieneksi. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
