Melonialkuruoka

Valittavana on monia melonilajeja. Juuston kanssa sopivia suosikkeja ovat galia- ja cantaloupemelonit.

Neljälle

  • 1 meloni
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 16 mustaa oliivia, viipaleina

Valmistusohje

1. Halkaise meloni ja leikkaa lohkoiksi, poista siemenet.

2. Murustele juusto lohkoille.

3. Ripottele päälle runsaasti viipaloituja mustia oliiveja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!