Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Melonialkuruoka

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valittavana on monia melonilajeja. Juuston kanssa sopivia suosikkeja ovat galia- ja cantaloupemelonit.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 1 meloni
  • 100 g sinihomejuustoa
  • 16 mustaa oliivia, viipaleina

Valmistusohje

1. Halkaise meloni ja leikkaa lohkoiksi, poista siemenet.

2. Murustele juusto lohkoille.

3. Ripottele päälle runsaasti viipaloituja mustia oliiveja.

Lisää aiheesta:

Avokadokreemi hunajalla ja sitruunallaVadelmilla täytettyä meloniaLihansyöjät: HunajaleivätTapenade toastPaistettu halloumiHunajamelonia ja parmakinkkua
AlkupalaKananmunatonGluteenitonKasvisruokaAlkuruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Alkupala
  • 03.05.201607:14
    Myllyn Paras

    Salaattiveneet

  • 18.02.201300:00
    Graavilohi

    Graavilohta, mätiä ja smetanaa alkupalaksi

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Avokadoperhoset

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Ricotta-alkupalat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kurkkua tapenaden kera