Mehukas vihannespurilainen
Julkaistu
Hieman vihanneksia ja hieman lihaa – täydellinen ateria, jossa on vähän hiilihydraatteja.
Yhdelle
- 100 g naudanjauhelihaa
- suolaa ja pippuria
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
Vihannesseos
- 3 rkl tomaattimurskaa
- 1 tl oliiviöljyä
- 1 rkl suikaloitua purjoa
- 5 viipaloitua herkkusientä
- suolaa
- timjamia
Valmistusohje
1. Sekoita vihannesseos kattilassa. Keitä hiljalleen ilman kantta kunnes se sakenee.
2. Sekoita jauheliha mausteiden ja sinapin kanssa. Muotoile pihviksi ja paista kypsäksi nokareessa voita pannulla. Tarjoile lisävihannesten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa