Mehukas vihannespurilainen

Hieman vihanneksia ja hieman lihaa – täydellinen ateria, jossa on vähän hiilihydraatteja.

Yhdelle

  • 100 g naudanjauhelihaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia

Vihannesseos

  • 3 rkl tomaattimurskaa
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 rkl suikaloitua purjoa
  • 5 viipaloitua herkkusientä
  • suolaa
  • timjamia

Valmistusohje

1. Sekoita vihannesseos kattilassa. Keitä hiljalleen ilman kantta kunnes se sakenee.

2. Sekoita jauheliha mausteiden ja sinapin kanssa. Muotoile pihviksi ja paista kypsäksi nokareessa voita pannulla. Tarjoile lisävihannesten kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!