Mausteiset porsaankyljykset
Maittavia porsaankyljyksiä kahdeksan minuutin kypsennyksellä. Laita joukkoon vihreää chiliä lisäämään makua. Tarjoile kyljykset kyssäkaali-omenapaistoksen kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 isoa porsaan kyljystä
- pala vihreää chiliä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl korianterin siemeniä
- 1 rkl soijaa
- 4 rkl rypsiöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa.
Hienonna chili ja kuoritut valkosipulin kynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen tai kulhoon korianterin, soijan ja öljyn kera. Sekoita tahnaksi huhmareessa tai soseuta sauvasekoittimella. Paista kyljykset pannulla ja laita ne uunin pellille ja sivele mauste-seoksella. Kypsennä uunissa noin kahdeksan minuuttia 170 asteessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti