Mausteiset porsaankyljykset

Maittavia porsaankyljyksiä kahdeksan minuutin kypsennyksellä. Laita joukkoon vihreää chiliä lisäämään makua. Tarjoile kyljykset kyssäkaali-omenapaistoksen kera.

Ainekset

  • 4 isoa porsaan kyljystä
  • pala vihreää chiliä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • 1 rkl soijaa
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa.

Hienonna chili ja kuoritut valkosipulin kynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen tai kulhoon korianterin, soijan ja öljyn kera. Sekoita tahnaksi huhmareessa tai soseuta sauvasekoittimella. Paista kyljykset pannulla ja laita ne uunin pellille ja sivele mauste-seoksella. Kypsennä uunissa noin kahdeksan minuuttia 170 asteessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.