Mausteinen papu-kookospata

Mausteilla saat arkisestakin ruoasta juhla-aterian. Nauti sellaisenaan tai tuoreen leivän kanssa.

4 annosta

  • 3 rkl öljyä
  • 2 tl sinapinsiemeniä
  • 1 tl garam masala –mausteseosta
  • 1 tl currya
  • 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • puolikas chilipalko hienonnettuna
  • 1 prk kookosmaitoa
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 säilyketölkki valutettuja kidneypapuja
  • 1 prk valutettuna linssejä
  • 3 dl keitettyjä, valutettuja voipapuja
  • korianteria

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla ja lisää mausteet, valkosipuli ja chilipaprika. Kääntele hetki.

Lisää kookosmaito ja tomaattimurska. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.

Lisää kidneypavut, linssit ja voipavut. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.

Tarkista maku.

Silppua valmiin ruoan joukkoon tuoretta korianteria.

Nauti!

Vinkki! Voit käyttää myös muita papuja ja linssejä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja