Mausteinen kylmä paprikakastike

Ajvar relish on paprikapastaa, jota on sekä tulista että mietoa lajia. Tässä käytämme sitä aineksena helppoon kylmään kastikkeeseen, joka sopii niin vihannesten kuin kalankin seuraksi.

4 hengelle

  • 2 dl crème fraiche (ranskankermaa)
  • 2 dl ajvar relish (paprikapastaa)
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

1. Sekoita ajvar ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla ja purista sekaan valkosipulinkynsi. Sekoita.

2. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.