Mausteinen kylmä paprikakastike

Ajvar relish on paprikapastaa, jota on sekä tulista että mietoa lajia. Tässä käytämme sitä aineksena helppoon kylmään kastikkeeseen, joka sopii niin vihannesten kuin kalankin seuraksi.

4 hengelle

  • 2 dl crème fraiche (ranskankermaa)
  • 2 dl ajvar relish (paprikapastaa)
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

1. Sekoita ajvar ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla ja purista sekaan valkosipulinkynsi. Sekoita.

2. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja