Mausteinen kylmä paprikakastike
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5677974/landscape16_9/515/290/342d973b13e91bf1fcea8bad4f31c66f/mc/885077-358.jpg)
Ajvar relish on paprikapastaa, jota on sekä tulista että mietoa lajia. Tässä käytämme sitä aineksena helppoon kylmään kastikkeeseen, joka sopii niin vihannesten kuin kalankin seuraksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 2 dl crème fraiche (ranskankermaa)
- 2 dl ajvar relish (paprikapastaa)
- 1 maustemitta mustapippuria
- suolaa
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
1. Sekoita ajvar ja ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla ja purista sekaan valkosipulinkynsi. Sekoita.
2. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka