Matjesrosolli

Rosollissa käytetään tavallisesti suolasilliä, mutta vaihtelu virkistää. Kokeile matjessillifileitä kuten tässä reseptissä. Muuten rosolli on klassinen.

1 satsiin

  • 3-4 matjessillifileetä, paloina
  • 5 keitettyä perunaa
  • 2 suolakurkkua
  • 3 omenaa
  • 6-7 säilykepunajuurta
  • 1 keltasipuli
  • punajuurilientä
  • mustapippuria
  • 1 tl sokeria

Valmistusohje

1. Kuutioi kaikki ainekset ja sekoita kulhossa.

2. Mausta punajuuriliemellä, pippurilla ja ripauksella sokeria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!