Mainos

MasterChef VIP: Lohicarpaccio balsamicokastikkeella – Minna Kuukan resepti

MasterChef VIP -sarjan finaalijaksossa tuli valmistaa ruokavaraston raaka-aineista alku- ja pääruoka.

Lohi

  • 400 g Tuoretta lohta
  • 50 g Parmesaania
  • Pippuri
  • Suola

Balsamicokastike

  • 1 dl Valkoista balsamicoa
  • 0,5 dl Vettä
  • 1 dl Sokeria
  • 1 kpl Sitruunanmehu

Valmistusohje

Valmista balsamicokastike. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljalleen 10 - 15 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.

Valmista lohi. Leikka tuoreesta lohesta ohuita siivuja. Asettele siivut lautasille. Raasta lohien päälle parmesaani ja mausta.

Kokoa annos. Koristele syötävillä kukilla ja tarjoile paahdetun vaaleanleivän kanssa.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja