MasterChef VIP: Lohicarpaccio balsamicokastikkeella – Minna Kuukan resepti

MC2020VIP_EP10_Finaali_Annoskuva_Alkuruoka_Minna_Kuvaaja_Sara_Forsius
Sara Forsius / Mtv3

MasterChef VIP -sarjan finaalijaksossa tuli valmistaa ruokavaraston raaka-aineista alku- ja pääruoka.

Lohi

  • 400 g Tuoretta lohta
  • 50 g Parmesaania
  • Pippuri
  • Suola

Balsamicokastike

  • 1 dl Valkoista balsamicoa
  • 0,5 dl Vettä
  • 1 dl Sokeria
  • 1 kpl Sitruunanmehu

Valmistusohje

Valmista balsamicokastike. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljalleen 10 - 15 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.

Valmista lohi. Leikka tuoreesta lohesta ohuita siivuja. Asettele siivut lautasille. Raasta lohien päälle parmesaani ja mausta.

Kokoa annos. Koristele syötävillä kukilla ja tarjoile paahdetun vaaleanleivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja