Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Lohicarpaccio balsamicokastikkeella – Minna Kuukan resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 04.05.2021 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan finaalijaksossa tuli valmistaa ruokavaraston raaka-aineista alku- ja pääruoka.

Lohi

  • 400 g Tuoretta lohta
  • 50 g Parmesaania
  • Pippuri
  • Suola

Balsamicokastike

  • 1 dl Valkoista balsamicoa
  • 0,5 dl Vettä
  • 1 dl Sokeria
  • 1 kpl Sitruunanmehu

Valmistusohje

Valmista balsamicokastike. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljalleen 10 - 15 minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.

Valmista lohi. Leikka tuoreesta lohesta ohuita siivuja. Asettele siivut lautasille. Raasta lohien päälle parmesaani ja mausta.

Kokoa annos. Koristele syötävillä kukilla ja tarjoile paahdetun vaaleanleivän kanssa.

Lisää aiheesta:

Neljän tuulen laatikko – Timon reseptiMasterChef: Kananrintaa ja tummaa suklaata – Timon reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiMasterChef VIP: Vietnamilaisittain maustetut jauhelihapasteijat – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Uunilohta, sitruunaa ja tulista bouilabaissen lientä – Vikin reseptiMasterChef VIP: Merimiehen mummon kalakeitto – Minna Kuukan resepti
MasterChefAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti