PAISTETTU KUHA: Poista fileistä nahka ja leikkaa tarvittaessa muutamaan palaseen. Sulata voi pannulla ja paista kuhat toiselta puolelta kypsiksi. Ota pannu levyltä ja käännä toinen puoli. Mausta suolalla.
VOI-MISOKASTIKE: Laita kattilaan valkoviini, valkoviinietikka, shalottisipuli puolitettuna, rakuuna, timjami, laakerinlehti ja valkopippurit. Keitä reduktio puoleen. Lisää misotahna ja kuohukerma. Sekoita tasaiseksi. Lämmitä kastiketta vähän ja vatkaa kylmä voi joukkoon. Lisää mukaan yrttiöljy ja annostele kalan päälle.
YRTTIÖLJY: Paahda mustakaalia uunissa n. 5 min. Laita mustakaali, tilli, öljy ja suola blenderiin. Aja sileäksi. Laita karitaliina siivilään ja siivilöi öljy. Lisää kastikkeen joukkoon ennen tarjoilua.
MARINOITU FENKOLI: Kiehauta sokeri ja valkoviinietikka. Anna jäähtyä. Lisää ohueksi leikattu fenkoli joukkoon ja anna maustua vähintään 30 min ennen tarjoilua.
PAISTETTU FENKOLI: Leikkaa fenkolista ohuita viipaleita. Paista kevyesti pannulla, mutta ei liian kypsäksi. Mausta suolalla.
MUSTAJUURIPYRE: Kuori mustajuuri ja laita kattilaan. Lisää kerma sekä maito. Keitä mustajuuri kypsäksi. Aja blenderillä sileäksi ja tarvittaessa ohenna kerma-maitoseoksella. Mausta suolalla sekä sitruunanmehulla.
MUSTAJUURIFONDANT: Kuori mustajuuri ja pilko n. 5 cm palasiksi ja halkaise puoliksi. Sulata voi ja paista leikkuupinta alaspäin n. 5 min. Lisää kanalientä niin, että palat peittyy, lisää timjaminoksia päälle. Hauduta kypsäksi. Tarkkaile, ettei mustajuuret pala pannuun. Käännä palat ja mausta suolalla.