UUNIPERUNA: Kastele perunat, ja pistele muutama reikä kuoreen. Laita perunat mikroon siihen asti, kunnes ne ovat kypsiä – noin 20 minuuttia. Laita lopuksi grillivastukselle uuniin, jotta saat rapean pinnan. Kun perunat ovat valmiita, tee viilto pitkittäissuunnassa perunaan ja kaavi sisus perunoista kulhoon. Lisää kulhoon voi ja juustot raasteena. Sekoita. Jaa massa perunankuorien sisään.
MAKEA PEKONI: Pilko ja paista pekonit pannulla rapeiksi. Lisää vaahterasiirappi ja suola maun mukaan.
COLESLAW: Suikaloi punakaali ohueksi. Sekoita aineet kulhossa. Maista, ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
KARAMELLISOITU SIPULI: Suikaloi keltasipuli ja paista pannulla voissa. Paista miedolla lämmöllä, kunnes pehmeää ja alkavat karamellisoitua. Lisää sokeri, ja jatka paistamista. Lisää suola maun mukaan.
RAPEA PERUNA: Kuori ja suikaloi peruna ohuen ohueksi spiraalileikkurin avulla. Muodosta kekoja perunasuikaleista, ja friteeraa keot yksitellen rapeiksi. Mausta suolalla.