RAVUT: Mausta ravut limen mehulla, raasteella, suolalla. Laita lopuksi vartaisiin ja grillaa hibachilla.
TULINEN ÖLJY: Laita öljy kuumenemaan kattilaan. Pilko chilit, jalapeno, valkosipuli pieniksi ja kaada kiehuvan kuuma öljy pilkottujen chilien päälle.
FRITEERATUT PERNILLAN LEHDET: Tee frittitaikina. Kasta pernillan lehdet frittitaikinassa ja laita kiehuvan öljyn joukkoon. Friteeraa rapeiksi. Laita rapeat lehdet kuivumaan talouspaperin päälle.
TOMAATIT JA SIMPUKAT: Pilko tomaatit pienemmäksi laita pannulle öljyä. Anna hetki paahtua, lisää valkosipuli sekä simpukat. Kun simpukat ovat kypsiä ota pois pannulta ja putsaa ne.
KAALI: Laita kaalinlehdet pannulle, jossa simpukat on paistettu. Anna pehmetä hiukan. Siirrä hibachiin ja anna hieman ruskistua. Asettele kaalinlehdet lautaselle ja lisää yrtit makusi mukaan.
Kokoa annos.