Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Paistetut muikut ja perunaa kahdella tapaa – Ellan resepti

Julkaistu 15.02.2022 21:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan toisessa jaksossa toisinnettiin annoksia tuomareiden Helena Puolakan, Henri Alénin ja Kape Aihisen lempiannoksista.

Ainekset

  • 6 perunaa
  • 2 sipulia
  • 4 muikkua
  • 3 kananmunaa
  • noin 1 dl jauhoja
  • loraus viinietikkaa
  • voita paistamiseen
  • 1 rkl sokeria

Valmistusohje

Raasta 4 perunaa ja kuivaa, sekoita noin desi venhäjauhoja perunoiden sekaan ja sitten 2 kananmunaa

Leikkaa 2 perunaa mandoliinilla ohuiksi sipseiksi, huuhtele pois tärkkelys ja kuivaa. Frittaa perunat 180 asteisessa öljyssä kunnes ne saavat väriä. kaada ritilälle jäähtymään.

Pilko sipulit. kuumenna pannulla voita ja lisää sipulit, sokeri ja etikka, paista kunnes karamellisoituneet.

Paista röstejä voissa, molemmilta puolilta kullanruskeiksi

Leivitä muikut ensin jauhoissa, sitten vatkatussa munassa ja vielä jauhoissa, paista voissa rapeiksi

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Porsaan kassleria tomaatti-pähkinäkastikkeella, Jounin reseptiMasterChef: Musikkalohi – Jennyn reseptiMasterChef: Mustikkainen lohi – Petran reseptiMasterChef: Kermainen sipuliperunakeitto – Tiian reseptiMasterChef: Paistetut muikut – Ollin reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti