MasterChef: Lohiceviche – Niklaksen resepti
MasterChef Suomi -kauden 10. jaksossa valmistettiin ceviche.
Ainekset
- 1 kpl Chili
- 1 kpl Tomaatti
- 1 kpl Avocado
- 2 kpl Lime
- 1 pnt Korianteria
- 300 g Lohta
Valmistusohje
Purista 1 limen mehu. Leikkaa toinen lime hienoksi palasiksi. Leikkaa lohi sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Lisää joukkoon limen mehu ja mausta suolalla.
Pilko tomaatti hienoksi silpuksi. Lisää joukkoon vähän limen mehua. Pilko avocado hienoksi massaksi.
Annostele stanssin avulla lautaselle komponentit kerroksittain. Jätä lohi päällimmäiseksi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa