Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Kuhaa ja sieniä – Punainen joukkue

Julkaistu 28.03.2023 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden kahdeksannessa jaksossa valmistettiin kolmen ruokalajin menu.

Ainekset

  • 350 g Kuhaa ruodottamana fileenä
  • 2 dl Voita
  • 0,5 dl Rypsiöljyä
  • 3 dl Tuoreita sieniä
  • 3 dl Pinaattia
  • 5 dl Kalalientä
  • 2 dl Valkoviiniä
  • 1 dl Maitoa
  • 2 tl Suolaa
  • 2 rkl Vettä

Valmistusohje

Suolaa kuhafileet. Paista pannulla öljyssä nahkapuolelta rapeaksi, niin että kala jää meheväksi. Lisää pannulle voita ja valele kalan pintaa sulaneella voilla. Mausta vielä tarvittaessa suolalla.

Sekoita 2 rkl vettä ja 1 dl voita pannulla. Lisää sienet ja paista kevyesti niin että ne lämpiävät, mutta säilyttävät silti muotonsa. Laita suolaa maun mukaan.

Paista pinaatti valkosipuliöljyssä pannulla nopeasti ja mausta suolalla.

Keitä kalalientä ja valkoviiniä kasaan pannulla. Lisää maito sekä voi sauvasekoittimella vaahdottaen ja mausta tarvittaessa suolalla.

Annostele lautaselle pinaatti, sienet ja kala sekä kastike.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueMasterChef: Pietarin haukipihvit – Pietarin reseptiMasterChef: Rapukeitto ja mätivaahto – Heinin reseptiMasterChef: Maitoperunat – Petran S:n reseptiMasterChef VIP: Naudan ulkofilepihviä, ranskalaisia ja punaviinikastiketta – Miskan reseptiTurskaa ja munakastiketta
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti