Julkaistu
MasterChef Suomi -kauden kuudennessa jaksossa kokattiin merenelävistä.
Ainekset
- 2 kpl Ahvenfilettä
- 100 g Voita
- 1 kpl Porkkana
- 1 kpl Pieni kukkakaali
- Suolaa
- Pippuria
Valmistusohje
Tee kukkakaalista pyree keittämällä kukkakaalit suolatussa vedessä. Aja tehosekoittimessa tasaiseksi.
Kypsennä leikattu porkkana uunissa paahtamalla 200 asteessa noin 10-12 minuuttia. Tee lopuista porkkanoista pyree samalla tyylillä kuin kukkakaalipyree.
Ruskista voi kattilassa. Tarkkaile huolellisesti, ettei voi pala. Pähkinäinen tuoksu kertoo valmiin lopputuloksen.
Paista ahven fileet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa annos.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.