Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mascarponella täytetty ananasravioli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokkaile mascarponejuustolla täytettyjä ananasravioleja

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

Ainekset

  • 1 tuore ananas
  • 1/2 prk ( 125 g) mascarpone juustoa
  • 1/2 dl kermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 dl tähtianis lientä

Tähtianis sokeriliemi

  • 2 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 3 tähtianista

Valmistusohje

Leikkaa tuoreesta ananaksesta kuoret hyvin pois. Leikkaa se ohuen ohuiksi siivuiksi viipalekoneen kanssa tai terävällä veitsellä.

Nosta kaikki siivut laakeaan astiaan, kaada makuliemi päälle ja painele tuorekelmu päälle, jottei pinta kuivu. Anna marinoitua liemessä vähintään tunnin ajan tai pidempää.

Valmista sillä aikaa mascarponevaahto.

Sekoita kulhossa mascarpone, kerma ja sokerit keskenään niin, että saat seoksesta notkeaa.

Kokoa seuraavaksi raviolit. Nosta jokaiselle lautaselle 5 maustunutta ananassiivua, laita ruokalusikallinen täytettä keskelle ja peitä täyte vielä kahdella ananassiivulla. Koristele esim. mintunlehdellä ja tomusokerilla.

Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä 10 minuuttia. Nosta kuuma sokeriliemi sivuun ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Käytä ananaksen marinointiin.

Lisää aiheesta:

Raparperihyytelö paahdetuilla manteleillaHedelmänyytitKaribialainen ananasBalsamicosiirappia ja ananastaVuohenjuustoterriini hunajaomenoiden keraRaparperihyytelö, vaniljakerma ja kandeeratut pinjansiemenet
AnanasKananmunatonGluteenitonKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Ananas
  • 26.12.202109:00
    Pasta

    Harri Syrjäsen kinkku-ananas-homejuustopasta

  • 15.06.201807:15
    Makujen aamu

    Grillattua ananasta, kinuskia ja jäätelöä

  • 22.07.201615:38
    Jälkiruoat

    Hellapoliisin grillattua ananasta ja jäätelöä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Mascarponella täytetty ananasravioli

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Jäätelöllä täytettyä ananasta