Marinoitua melonia ja minttu-jogurttikastike
Julkaistu
Ihana meloni saa herkullisen kastikkeen mintusta ja jogurtista. Yllättävän raikasta ja ihanaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset 4:lle
- 3 dl hunajaa
- melonipalloja
- 10 sitruunabasilikan (pientä) lehteä hyvin hienoksi hienonnettuna
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 tl tomusokeria
Kastike
- 2 dl vaniljajogurttia
- 1 rkl vehnän alkioita
- 2 rkl vaahterasiirappia
- 1 rkl hyvin hienoksi silputtua minttua
Valmistusohje
Sekoita sitruunabasilika, balsamiviinietikka ja tomusokeri keskenään. Kaada melonipallojen päälle ja anna marinoitua tunti. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa melonien kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka