Marinoidut porsaankyljykset
Marinoitu liha saa lisää makua. Tämä marinadi on vain ehdotus, voit lisätä omia lempimausteitasi. Leikkaa kyljysten reunaan muutama viilto, niin ne pysyvät litteinä paistettaessa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- timjamia
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Marinadi
- 1 ½ dl rapsiöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 murustettu laakerinlehti
Lisukkeeksi
- pastaa
Valmistusohje
1. Pistä kyljyksiin pieniä reikiä luun viereen ja täytä ne valkosipulinpaloilla.
2. Sekoita marinadi ja anna kyljysten vetäytyä siinä muutama tunti.
3. Valuta. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Paista kyljyksiä noin 3 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti