Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Marinoidut porsaankyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Marinadi

  • 1 ½ dl rapsiöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 murustettu laakerinlehti

Lisukkeeksi

  • pastaa

Valmistusohje

1. Pistä kyljyksiin pieniä reikiä luun viereen ja täytä ne valkosipulinpaloilla.

2. Sekoita marinadi ja anna kyljysten vetäytyä siinä muutama tunti.

3. Valuta. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Paista kyljyksiä noin 3 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla.

Lisää aiheesta:

Oliivikyljykset nuudelien keraKyljykset JulienneLampaankyljykset yrttivoin kanssaYrttimausteiset lampaankyljyksetJulian kevyet kyljyksetMausteinen lammaspata
PorsaankyljyksetLaktoositonPääruoatLiharuoka

Marinoitu liha saa lisää makua. Tämä marinadi on vain ehdotus, voit lisätä omia lempimausteitasi. Leikkaa kyljysten reunaan muutama viilto, niin ne pysyvät litteinä paistettaessa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset
  • 28.09.201707:27
    Omenat

    Paistettua omenaa ja possua

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Homejuustokyljykset sienipedillä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Kyljykset curryn ja banaanin kera

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Paneroidut porsaankyljykset, ananassalsaa ja perunamuusia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Porsaankyljykset saksanpähkinäkastikkeella