Marinoidut porsaankyljykset

Marinoitu liha saa lisää makua. Tämä marinadi on vain ehdotus, voit lisätä omia lempimausteitasi. Leikkaa kyljysten reunaan muutama viilto, niin ne pysyvät litteinä paistettaessa.

Neljälle

  • 4 porsaankyljystä
  • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Marinadi

  • 1 ½ dl rapsiöljyä
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 murustettu laakerinlehti

Lisukkeeksi

  • pastaa

Valmistusohje

1. Pistä kyljyksiin pieniä reikiä luun viereen ja täytä ne valkosipulinpaloilla.

2. Sekoita marinadi ja anna kyljysten vetäytyä siinä muutama tunti.

3. Valuta. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Paista kyljyksiä noin 3 minuuttia molemmin puolin voissa pannulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!