Marinoidut lampaankyljykset
Julkaistu
Marinadi voidaan sekoittaa monista aineksista. Öljy, soija ja viini ovat usein runkona, niihin lisätään aineksia maun mukaan. Tämä marinadi sopii hyvin lampaanlihalle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 8-10 lampaan kaksoiskyljystä
Marinadi
- 2 dl rypsiöljyä
- 0,75 dl kiinalaista soijaa
- 2 dl punaviiniä
- 1 iso sipuli siivuina
- 1 porkkana siivuina
- 1 laakerinlehti
- 1 tl timjamia
- 2 tl rosmariinia
- 1 valkosipulinkynsi puristettuna
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi ja laita kyljykset siihen, anna marinoitua muutama tunti ennen grillaamista.
2. Grillaa kypsiksi ja tarjoile paistettujen sipulirenkaiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti