Porsaankyljyksistä tulee mureita ja maukkaita, jos marinoit ne sitruunassa ja appelsiinimehussa. Tarjoile mielellään uunissa paistettujen sipulien kanssa, kuten kuvassa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Viidelle
- 5 porsaankyljystä
- hiutalesuolaa
Marinadi
- 1 ½ dl rapsiöljyä
- 1 appelsiinin mehu
- 1 sitruunan mehu
- ½ rkl kiinalaista soijaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 maustemitta mustapippuria
Lisukkeeksi
- uuniperunoita ja nippusipuleita
Valmistusohje
1. Sekoita marinadi. Laita kyljykset vuokaan ja kaada niiden päälle marinadi. Anna vetäytyä muutama tunti.
2. Grillaa kyljyksiä 4-5 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile hiutalesuolan kera.
3. Tarjoile uuniperunoiden ja nippusipulin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.