Marinoidut kyljykset sitruksella

Porsaankyljyksistä tulee mureita ja maukkaita, jos marinoit ne sitruunassa ja appelsiinimehussa. Tarjoile mielellään uunissa paistettujen sipulien kanssa, kuten kuvassa.

Viidelle

  • 5 porsaankyljystä
  • hiutalesuolaa

Marinadi

  • 1 ½ dl rapsiöljyä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 sitruunan mehu
  • ½ rkl kiinalaista soijaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 maustemitta mustapippuria

Lisukkeeksi

  • uuniperunoita ja nippusipuleita

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi. Laita kyljykset vuokaan ja kaada niiden päälle marinadi. Anna vetäytyä muutama tunti.

2. Grillaa kyljyksiä 4-5 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile hiutalesuolan kera.

3. Tarjoile uuniperunoiden ja nippusipulin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja