Marinoidut kyljykset sitruksella

Porsaankyljyksistä tulee mureita ja maukkaita, jos marinoit ne sitruunassa ja appelsiinimehussa. Tarjoile mielellään uunissa paistettujen sipulien kanssa, kuten kuvassa.

Viidelle

  • 5 porsaankyljystä
  • hiutalesuolaa

Marinadi

  • 1 ½ dl rapsiöljyä
  • 1 appelsiinin mehu
  • 1 sitruunan mehu
  • ½ rkl kiinalaista soijaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 maustemitta mustapippuria

Lisukkeeksi

  • uuniperunoita ja nippusipuleita

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi. Laita kyljykset vuokaan ja kaada niiden päälle marinadi. Anna vetäytyä muutama tunti.

2. Grillaa kyljyksiä 4-5 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile hiutalesuolan kera.

3. Tarjoile uuniperunoiden ja nippusipulin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!