Marinadi broilerinsiiville
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4:lle hengelle
- 1 tl kuivattua chiliä
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 tl kurkumaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 3 rkl soijaa
- 3 rkl punaviinietikkaa
- 1 dl rypsiöljyä
- suolaa
Valmistusohje
Sekoita kaikki marinadin raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella. Kaada siipien päälle ja sekoita hyvin. Anna marinoitua n. 30 minuuttia. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja kaada siivet leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia. Mausta halutessasi lopuksi kevyesti suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin