Mansikkainen smoothie
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5649290/landscape16_9/515/290/72c223f44caae569262ec8f3015fbe3f/Af/mansikkainensmoothie-8835.jpg)
Sami Garam valmistaa juhannuksen kunniaksi raikkaita kesäjuomia. Helpoilla ohjeilla syntyvät niin mansikkainen smoothie, sorbetti- ja jäätelölimu kuin alkoholiton Kir Royalkin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Mansikkainen smoothie
- 0,5 l mansikoita
- 2 dl jogurttia
- 2-4 dl sitruunalimua
Sorbettijuoma
- 2 dl vadelmasorbettia (tai muuta sorbettia)
- 4 dl vadelmalimua
Jäätelölimu
- 2 dl vaniljajäätelöä
- 4 dl mangolimua
Alkoholiton Kir Royal
- 4 dl omenalimua
- 1 cl viinimarjamehutiivistettä
Valmistusohje
Mansikkainen smoothie:
Kumoa mansikat tehosekoittimeen ja soseuta ne. Lisää päälle jogurtti ja sekoita jälleen. Kaada lopuksi limua ohentamaan smoothieta.
Sorbettijuoma: Lusikoi sorbettia lasiin ja kaada limua päälle.
Jäätelölimu: Pyöräytä jäätelöstä pallo tai leikkaa siitä viipale. Nosta lasiin ja kaada limua päälle.
Alkoholiton Kir Royal: Kaada limu kuohuviinilasiin ja valuta mehutiiviste sen päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka