Mangolassi

Lassi on perinteinen intialainen tai nepalilainen herkkujuoma. Nykypäivän lassijuomaa nautitaan mieluiten mangolla maustettuna.

Reseptin tarjoaa

  • 3-4 annosta
  • valmistusaika noin 10 min.
  • 1 tlk (425 g) säilöttyä mangoa
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 1-2 tl vaahterasiirappia tai kookossiirappia
  • 2-3 dl jääkuutioita
  • 2-3 dl Alpro® soya Kalsiumjuomaa

Valmistusohje

1. Murskaa ensin jääpalat rouheeksi tehosekoittimella ja kaada murskan päälle mango ja Kalsiumjuoma.

2. Hurauta ainekset kuohkeaksi vaahdoksi.

3. Kuori ja raasta inkivääri ja mausta vaahto inkiväärillä ja kardemummalla.

4. Ohenna juoma tarvittaessa hedelmämehulla.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!