Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mangokeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

Neljälle

  • 5 kypsää mangoa
  • 5 dl kuohuviiniä
  • 2 limeä
  • 2-4 tl tomusokeria
  • 250 g pakastevadelmia tai muita punaisia marjoja

Valmistusohje

1. Kuori mangot ja poista kivet. Sekoita soseeksi tehosekoittimessa. Purista limestä mehu ja lisää limemehu sekä tomusokeri mangoseokseen. Jos keitto tuntuu liian paksulta, lisää tilkka vettä.

2. Lisää kuohuviiniä juuri ennen tarjoilua. Koristele muutamalla hieman sulaneella vadelmalla sekä limekuorensuikaleella.

Täyttävän pääruoan jälkeen virkistävä mangokeitto maistuu hyvältä. On vaikeaa sanoa, kuinka paljon tomusokeria tarvitaan; se riippuu mangojen makeusasteesta ja koosta. Maista ja kokeile! Tehosekoitin on hyvä apu mangon soseuttamisessa.

Lisää aiheesta:

Omenahilloke kanelin keraMansikkamousse appelsiiniliköörin kanssaVaniljakeitettyjä päärynöitä karhunvatukkakastikkeessaPäärynät mustaherukkakastikkeessa kerman ja tuoreiden viikunoiden keraRaparperi-mansikkahillokeVadelmakeitto melonipallojen kanssa
JälkiruokakeittoKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaKeventäjätJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruokakeitto
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Mansikoita viinissä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Vaniljanmakuinen raparperikeitto

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Mangokeitto

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Raparperi-omenakeittoa ja pistaasijäätelöä

  • 18.02.201300:00
    Keventäjät

    Rusinasoppa