Mango-pinaattipaistos
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g pinaattia
- 2 salottisipulia
- 1 iso mango
- 50 g voita
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
Jos pinaatissa on paksu lehtiruoti, poista se. Pese pinaatti huolellisesti ja valuta hyvin. Kuori ja kuutioi mango pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna salottisipulit. Kuullota sipuli ja pinaatti runsaassa voissa. Kun pinaatti on menettänyt ryhtinsä, lisää mango. Mausta paistos suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit