Mango-pinaattipaistos
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g pinaattia
- 2 salottisipulia
- 1 iso mango
- 50 g voita
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
Jos pinaatissa on paksu lehtiruoti, poista se. Pese pinaatti huolellisesti ja valuta hyvin. Kuori ja kuutioi mango pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna salottisipulit. Kuullota sipuli ja pinaatti runsaassa voissa. Kun pinaatti on menettänyt ryhtinsä, lisää mango. Mausta paistos suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Meksikolainen papukeitto
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella