Mango-mustikkajogurtti
Tässä on dieettijälkiruoka parhaasta päästä! Kevyt nopea ja helppo herkku.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
AINEKSET
- 170 g rasvatonta kreikkalaista jogurttia
- 1,2 dl pilkottua mangoa
- 1,2 dl mustikoita
- 1 ruokalusikallinen kurpitsansiemeniä
Valmistusohje
OHJEET:
Lusikoi puolet jogurtista kulhoon. Nostele päälle puolet hedelmistä, marjoista ja siemenistä.
Lusikoi päälle loput aineksista.
RAVINTOSISÄLTÖ:
203 kilokaloria, 7 g proteiinia, 43 g hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan