Mango-mustikkajogurtti
Tässä on dieettijälkiruoka parhaasta päästä! Kevyt nopea ja helppo herkku.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
AINEKSET
- 170 g rasvatonta kreikkalaista jogurttia
- 1,2 dl pilkottua mangoa
- 1,2 dl mustikoita
- 1 ruokalusikallinen kurpitsansiemeniä
Valmistusohje
OHJEET:
Lusikoi puolet jogurtista kulhoon. Nostele päälle puolet hedelmistä, marjoista ja siemenistä.
Lusikoi päälle loput aineksista.
RAVINTOSISÄLTÖ:
203 kilokaloria, 7 g proteiinia, 43 g hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka