Mango-mustikkajogurtti

Tässä on dieettijälkiruoka parhaasta päästä! Kevyt nopea ja helppo herkku.

AINEKSET

  • 170 g rasvatonta kreikkalaista jogurttia
  • 1,2 dl pilkottua mangoa
  • 1,2 dl mustikoita
  • 1 ruokalusikallinen kurpitsansiemeniä

Valmistusohje

OHJEET:

Lusikoi puolet jogurtista kulhoon. Nostele päälle puolet hedelmistä, marjoista ja siemenistä.

Lusikoi päälle loput aineksista.

RAVINTOSISÄLTÖ:

203 kilokaloria, 7 g proteiinia, 43 g hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!