Mamsellin maustekinkku

Nyt keittiössä tuoksuu joulu.

Ainekset

  • 1 joulukinkku, 3-4 kg

Mausteseos

  • 1 rkl murskattuja maustepippureita
  • ½ rkl murskattuja korianterinsiemeniä
  • 1 rkl salviaa
  • 3-4 murustettua laakerinlehteä
  • ½ rkl jauhettua pomeranssinkuorta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Poista kinkusta verkko ja leikkaa pois kamara. Taputtele mausteseos kinkkuun.

2. Pistä kinkkuun paistolämpömittari ja kiedo kinkku alumiinifolioon, laita se uunipannuun.

3. Paista uunin alatasolla kunnes sisälämpötila on 70-75 astetta. Poista folio kun otat kinkun uunista ja anna kinkun jäähtyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!