Mainos
Mainos

Nyt keittiössä tuoksuu joulu.

Ainekset

  • 1 joulukinkku, 3-4 kg

Mausteseos

  • 1 rkl murskattuja maustepippureita
  • ½ rkl murskattuja korianterinsiemeniä
  • 1 rkl salviaa
  • 3-4 murustettua laakerinlehteä
  • ½ rkl jauhettua pomeranssinkuorta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Poista kinkusta verkko ja leikkaa pois kamara. Taputtele mausteseos kinkkuun.

2. Pistä kinkkuun paistolämpömittari ja kiedo kinkku alumiinifolioon, laita se uunipannuun.

3. Paista uunin alatasolla kunnes sisälämpötila on 70-75 astetta. Poista folio kun otat kinkun uunista ja anna kinkun jäähtyä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.