Mamsellin maustekinkku
Julkaistu
Nyt keittiössä tuoksuu joulu.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1 joulukinkku, 3-4 kg
Mausteseos
- 1 rkl murskattuja maustepippureita
- ½ rkl murskattuja korianterinsiemeniä
- 1 rkl salviaa
- 3-4 murustettua laakerinlehteä
- ½ rkl jauhettua pomeranssinkuorta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Poista kinkusta verkko ja leikkaa pois kamara. Taputtele mausteseos kinkkuun.
2. Pistä kinkkuun paistolämpömittari ja kiedo kinkku alumiinifolioon, laita se uunipannuun.
3. Paista uunin alatasolla kunnes sisälämpötila on 70-75 astetta. Poista folio kun otat kinkun uunista ja anna kinkun jäähtyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka