Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mamma Giulian pizzataikina

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 4 kuppia vehnäjauhoja
  • 2 x 7g hiivapalaa
  • 3/4 kuppia valkoviiniä
  • 2 kuppia kädenlämpöistä vettä
  • 2 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • 1 teelusikallinen suolaa

Valmistusohje

- Kaada tasaiselle alustalle jauhoa ja tee syvennys jauhokeon keskelle.

- Murenna hiiva käsissäsi ja lisää se jauhosyventeeseen huoneenlämpöisen valkoviinin, oliiviöljyn ja suolatun veden (puolet) kanssa.

- Sekoita hiljalleen ja lisää lämmintä vettä sen verran että seos saa yhtenäisen koostumuksen.

- Peitä ja anna taikinan kohota paloina huoneenlämmössä 20- 30 minuuttia.

Herkullisen pizzan salaisuus on hyvä taikinapohja. Kiitos Davidin vanhalle ystävälle mamma, isoäiti, nonna Giulialle, meillä on nyt käsissämme kaikkien aikojen paras pizzapohjaresepti.

Lisää aiheesta:

CiabattaPizzataikinaTäysjyväleipä grahamjauhoistaYllätysleipäMyslileipäKotiviiliä ja kesämarjoja
PizzapohjaPizzaKasvispizzaKananmunatonLaktoositonKasvisruokaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Pizzapohja
  • 31.03.201610:07
    Pizza

    Pizzataikina: Pitkä kylmänostatus (48-96h)

  • 18.02.201300:00
    Pizza

    Gluteeniton pizzapohja

  • 22.10.201308:37
    Kananmunaton

    8 pizzapohjaa á la Jan

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Pizzataikina

  • 18.02.201300:00
    Pizza

    Mamma Giulian pizzataikina