Makkarasalaatti

Maukkaat makkarat ovat nautittavia – joten mikseivät myös salaatin aineksena?

Neljälle

  • 4 keitettyä makkaraa
  • 5 keitettyä perunaa
  • 1/3 kurkku
  • halutessasi, muutama viipale etikkakurkkua
  • 4 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 pieni nippu ruohosipulia
  • 1 ½ dl majoneesia
  • 1 rkl sinappia
  • ½ dl ranskankermaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi keitetyt, kylmät makkarat. Paloittele keitetyt, kylmät perunat, tuore kurkku ja halutessasi etikkakurkku pieniksi kolmioiksi. Halkaise tomaatit, suikaloi punasipuli ja ruohosipuli.

2. Mausta majoneesi sinapilla, ranskankermalla, suolalla ja pippurilla ja sekoita kaikki ainekset paitsi tomaatit. Aseta salaatti kulhoon ja koristele tomaateilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!