Makkaraa ja yrttimaustettua perunasalaattia
Valmista tämä salaatti, kun löydät hyvälaatuisia uusia perunoita, joita ei tarvitse kuoria. Voit vaihtaa makkaran myös esimerkiksi kassleriin, kinkkuun, loheen...
Neljälle
- n. 500 g lenkkimakkaraa
- 1 kg uusia perunoita
Kastike
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 rkl rakuunaa
- 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
- suolaa ja mustapippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Viipaloi makkara, pese perunat huolellisesti ja keitä ne kuorineen, lohko valmiit perunat.
2. Sekoita kastike, lisää perunat kastikkeeseen.
3. Paista makkaraviipaleet ja tarjoile haalean perunasalaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti