Makkara-perunasalaatti
Keittämällä perunat kuorineen niihin jää enemmän ravintoa. Valitse makkarat salaattiin makusi mukaan: Mietoa tai mausteista makkaraa, esimerkiksi nakkeja tai pepperonia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg perunoita
- 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
- makkaraa
Kastike
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl viinietikkaa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä perunat kuorineen. Kuori keitetyt perunat, lohko ne ja laita kulhoon. Kaada päälle viini ja anna vetäytyä kannen alla.
2. Pilko ja paista makkarat. Sekoita perunoihin ruohosipulin kera.
3. Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan