Makkara-perunasalaatti

Keittämällä perunat kuorineen niihin jää enemmän ravintoa. Valitse makkarat salaattiin makusi mukaan: Mietoa tai mausteista makkaraa, esimerkiksi nakkeja tai pepperonia.

Neljälle

  • 1 kg perunoita
  • 1 ½ dl kuivaa valkoviiniä
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • makkaraa

Kastike

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä perunat kuorineen. Kuori keitetyt perunat, lohko ne ja laita kulhoon. Kaada päälle viini ja anna vetäytyä kannen alla.

2. Pilko ja paista makkarat. Sekoita perunoihin ruohosipulin kera.

3. Sekoita kastike ja kaada salaatin päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.