Maissimuhennosta ja vihanneksia
Tämän liharuokien lisukkeena maistuva muhennos sisältää maissin lisäksi purjoa, paprikaa ja juustoa. Tehosekoittimesta tai sauvasekoittimesta on valmistuksessa suuri apu.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 1 litra maissia
- 3/4 dl maitoa
- 2 munaa
- 2 tl paprikajauhetta
- ½ tl suolaa
- ripaus vastajauhettua mustapippuria
- 50 g voita
- 1½ dl hienonnettua nuorta purjoa
- ½ dl kuutioita vihreää paprikaa
- 3/4 dl vastaraastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Soseuta maissia ja maitoa tehosekoittimella noin 30 sekuntia. Lisää munat ja mausteet ja sekoita vielä 15 sekuntia.
2. Sulata voi padassa. Kuullota purjo ja paprikakuutiot pehmeiksi. Lisää maissimuhennos ja hauduta miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää juustoraaste. Kun juusto alkaa sulaa, muhennos on valmista tarjottavaksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti