Maissihiutaleissa paneroitu kalafilee
Oletko kyllästynyt valmiisiin kalapuikkoihin? Silloin sinun on ehdottomasti kokeiltava tätä: paneroi tavalliset hoki- tai turskafileet maissihiutaleissa.
Neljälle
- 400 g hokifileetä, pakaste
- 1 muna
- 1 dl vehnäjauhoa
- 2 dl maissihiutaleita
- suolaa ja valkopippuria
- voita+öljyä paistamiseen
- 1 sitruuna
Valmistusohje
1. Leikkaa puoliksi sulanut kalatiili 1 ½ sentin viipaleiksi. Murskaa maissihiutaleet morttelissa tai kaulimella muovipussissa. Sekoita maissimurujen kanssa vehnäjauho, suola ja pippuri. Vatkaa muna.
2. Kääntele kalapalat ensin munassa ja sitten maissi-jauhoseoksessa.
3. Kuumenna voi ja rypsiöljy paistinpannussa. Paista leivitetyt kalapalat joka puolelta keskilämmöllä 4-5 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa