Maissihiutaleissa paneroitu kalafilee

Oletko kyllästynyt valmiisiin kalapuikkoihin? Silloin sinun on ehdottomasti kokeiltava tätä: paneroi tavalliset hoki- tai turskafileet maissihiutaleissa.

Neljälle

  • 400 g hokifileetä, pakaste
  • 1 muna
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 2 dl maissihiutaleita
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita+öljyä paistamiseen
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Leikkaa puoliksi sulanut kalatiili 1 ½ sentin viipaleiksi. Murskaa maissihiutaleet morttelissa tai kaulimella muovipussissa. Sekoita maissimurujen kanssa vehnäjauho, suola ja pippuri. Vatkaa muna.

2. Kääntele kalapalat ensin munassa ja sitten maissi-jauhoseoksessa.

3. Kuumenna voi ja rypsiöljy paistinpannussa. Paista leivitetyt kalapalat joka puolelta keskilämmöllä 4-5 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.