Maija Silvennoisen kananmunakastike

Kananmunakastike sopii kalan kaveriksi. Makuja-kokki Maija Silvennoinen kruunaa kastikeherkulla paahdetut siika-katkarapupihvit.

Ainekset

  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 keitetty kananmuna
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua purjoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • ripaus sokeria
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

Hienonna kananmuna sekä tilli ja purjo. Sekoita kaikki kastikeainekset keskenään.

Tarjoile kastiketta esimerkiksi

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!