Maija Silvennoisen kananmunakastike
Julkaistu
Kananmunakastike sopii kalan kaveriksi. Makuja-kokki Maija Silvennoinen kruunaa kastikeherkulla paahdetut siika-katkarapupihvit.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 1 prk kermaviiliä
- 1 keitetty kananmuna
- 3 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua purjoa
- 1 rkl sitruunamehua
- suolaa
- ripaus sokeria
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna kananmuna sekä tilli ja purjo. Sekoita kaikki kastikeainekset keskenään.
Tarjoile kastiketta esimerkiksi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa