Maija Silvennoisen kananmunakastike
Julkaistu
Kananmunakastike sopii kalan kaveriksi. Makuja-kokki Maija Silvennoinen kruunaa kastikeherkulla paahdetut siika-katkarapupihvit.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 1 prk kermaviiliä
- 1 keitetty kananmuna
- 3 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua purjoa
- 1 rkl sitruunamehua
- suolaa
- ripaus sokeria
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna kananmuna sekä tilli ja purjo. Sekoita kaikki kastikeainekset keskenään.
Tarjoile kastiketta esimerkiksi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti