Luumuhillo
Tee itse joulutorttujen luumuhillo Maija Silvennoisen helpolla ohjeella.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g kivettömiä luumuja
- 1 dl sokeria
- 2 dl omenamehua tai vettä
Valmistusohje
Mittaa aineet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes luumut ovat pehmeitä.
Soseuta luumut sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi.
Mausteeksi voit halutessa laittaa hilloon kiehumaan kaksi tähtianista, kanelitangon tai puolitetut vaniljatangon. Ota mauste pois ennen soseuttamista. Voit lisätä halutessasi soseuttamisen jälkeen puoli desiä konjakkia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa