Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Luksuspyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Loistoversio pyttipannusta tarjoillaan raa´an munankeltuaisen kanssa. Tämä sopii mainiosti päivällisruoaksi, mutta käy yhtä hyvin illalliseksi tai juhlien yöpalaksi.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

4 hengelle

  • 600 g häränfileetä
  • 4 sipulia
  • 1 kg perunoita
  • voita paistamiseen
  • suolaa ja pippuria
  • 20 g persiljasilppua
  • 4 munankeltuaista

Valmistusohje

1. Viipaloi, suikaloi ja lopuksi kuutioi härän(naudan)filee tasakokoisiksi pikkukuutioiksi. Kuori ja kuutioi perunat ja huuhtele ne huolellisesti vedessä, jotta saat kaiken irtoavan tärkkelyksen poistettua. Kuori ja hienonna sipulit.

2. Paista sipulisilppua miedolla lämmöllä voissa, kunnes se on pehmeää ja kullanruskeaa. Mausta suolalla. Paista perunakuutiot erikseen, tarvittaessa useassa erässä, kunnes ne ovat kypsiä ja kauniinruskeita. Mausta suolalla. Pidä sipuli- ja perunakuutiot lämpiminä erillään.

3. Kuumenna voi paistinpannussa. Kun se lakkaa vaahtoamasta, lisää lihakuutiot joukoon ja paista kunes lihat ovat kauttaaltaan paistuneita, mutta vielä punertavia sisältä. Mausta kevyesti suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Jaa liha, peruna ja sipuli omina ryhminään kullekin lautaselle, ripottele päälle persiljasilppua. Tarjoile raaka munankeltuainen kullekin ruokailijalle esim. munakupista.

Lisää aiheesta:

KananmaksapyttipannuEnglantilainen paahtopaistiLuumutäytettyä porsaanseläkettä omenasoseellaValkosipulisilavoitu lampaanfileeGretan pihviRydbergin pihvi keltuaisella
PyttipannuGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu
  • 06.11.202315:37
    Hellapoliisi

    Kermainen pyttipannu

  • 20.03.202309:31
    Avokado

    Chilaquiles

  • 24.11.202215:19
    Vegaaninen

    Helppo vegaaninen pyttipannu

  • 05.10.202014:55
    Nopeat ja helpot

    Pyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kanapyttipannu