Lohiwokki pikanuudelien ja vihannesten kera
Kuka sanoi, etteivät pikanuudelit olisi gourmetruokaa? Yhdessä paistettujen lohikuutioiden ja valmiina ostetun teriyakimarinadin sekä sweet chili -kastikkeen kanssa tästä tulee todellinen juhlapäivällinen.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 400 g lohifileetä
- 1 dl teriyakimarinadia
- 2 pkt pikanuudeleita
- 1 kesäkurpitsa
- 1 parsakaali
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- sweet chili -kastiketta
- seesamiöljyä
- kiinalaista soijaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuutioi lohi ja laita palat marinadiin. Paloittele kaikki vihannekset suupalan kokoisiksi.
2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, keitä samalla vihannekset.
3. Kuumenna paistinpannu ja paista lohta nopeasti vajaa minuutti. Palat saavat mielellään olla hippusen raakoja keskeltä.
4. Tarjoile nuudelit ja vihannekset kulhoista. Mausta suolalla, pippurilla, sweet chilillä, soijalla ja seesamiöljyllä. Asettele lohta annosten päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa