Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohiwokki pikanuudelien ja vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Laktoositon

Neljälle

  • 400 g lohifileetä
  • 1 dl teriyakimarinadia
  • 2 pkt pikanuudeleita
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 parsakaali
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • sweet chili -kastiketta
  • seesamiöljyä
  • kiinalaista soijaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi lohi ja laita palat marinadiin. Paloittele kaikki vihannekset suupalan kokoisiksi.

2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, keitä samalla vihannekset.

3. Kuumenna paistinpannu ja paista lohta nopeasti vajaa minuutti. Palat saavat mielellään olla hippusen raakoja keskeltä.

4. Tarjoile nuudelit ja vihannekset kulhoista. Mausta suolalla, pippurilla, sweet chilillä, soijalla ja seesamiöljyllä. Asettele lohta annosten päälle.

Kuka sanoi, etteivät pikanuudelit olisi gourmetruokaa? Yhdessä paistettujen lohikuutioiden ja valmiina ostetun teriyakimarinadin sekä sweet chili -kastikkeen kanssa tästä tulee todellinen juhlapäivällinen.

Lisää aiheesta:

Bami goreng paistetun munan keraBroileripulla-couscousNaudanlihaa ja nuudeleitaVegepyttipannu linsseilläViikonlopun pirteät tofu-kasvisvartaatPaccheri-pasta papu-paprikakastikkeella
WokkiLaktoositonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Wokki
  • 24.08.202412:00
    Kanaruoka

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen teriyakikana-maapähkinäwokki

  • 12.04.201815:44
    Pääruoat

    Pad Thai

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Nuudeliwokki kaalin ja rapujen kera

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Lohiwokki pikanuudelien ja vihannesten kera

  • 04.03.201315:49
    Kananmunaton

    Nopea lohivokki