Lohiwokki pikanuudelien ja vihannesten kera

Kuka sanoi, etteivät pikanuudelit olisi gourmetruokaa? Yhdessä paistettujen lohikuutioiden ja valmiina ostetun teriyakimarinadin sekä sweet chili -kastikkeen kanssa tästä tulee todellinen juhlapäivällinen.

Neljälle

  • 400 g lohifileetä
  • 1 dl teriyakimarinadia
  • 2 pkt pikanuudeleita
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 parsakaali
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • sweet chili -kastiketta
  • seesamiöljyä
  • kiinalaista soijaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi lohi ja laita palat marinadiin. Paloittele kaikki vihannekset suupalan kokoisiksi.

2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, keitä samalla vihannekset.

3. Kuumenna paistinpannu ja paista lohta nopeasti vajaa minuutti. Palat saavat mielellään olla hippusen raakoja keskeltä.

4. Tarjoile nuudelit ja vihannekset kulhoista. Mausta suolalla, pippurilla, sweet chilillä, soijalla ja seesamiöljyllä. Asettele lohta annosten päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!