Mainos
Mainos

Lohitahna – superhelppo lisuke lämminsavulohesta

Monikäyttöinen lohitahna lämminsavulohesta sopii erinomaisesti joulunajan herkutteluun. Täytä paistetut tähtitortut, sivele saaristolaisleivän päälle, napostele ruisnapeista tai herkuttele vaikka croissantin välissä!  

Lohitahna

  • 500 g lämminsavulohta
  • 200 g ruohosipulituorejuustoa
  • 150 g creme fraichea
  • 1 punasipuli
  • ½ rku tuoretta tilliä
  • ½ sitruunan mehu

Koristeluun

  • Mätiä

Valmistusohje

Lohitahna valmistuu näin:

  1. Sekoita kulhossa tuorejuusto ja creme fraiche. Lisää lämminsavulohi paloina ja sekoita.
  2. Pilko sipuli ja hienonna tilli ja sekoita tahnan joukkoon. Mausta sitruunan mehulla.
  3. Tarjoile lohitahna esimerkiksi paistettujen joulutorttujen täyteenä tai saaristolaisleivän päällä. Lohitahna sopii myös uuniperunoiden täytteeksi.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja