Mainos
Mainos

Nämä helpot ja näyttävä alkupalat voit tarjoilla vieraiden saapuessa.

4 annosta

  • 4 paahtoleipäviipaletta
  • voita voiteluun
  • 4 rkl majoneesia
  • 350 g kuorittuja katkarapuja
  • 4 viipaletta lohta

Koristeluun

  • 4 tillinoksaa
  • 4 salaatinlehteä

Valmistusohje

1. Painele leivistä muotilla halkaisijaltaan noin 7 cm:n kiekkoja. Voitele kiekot huoneenlämpöisellä voilla.

2. Reunusta leivät majoneesilla ja katkaravuilla.

3. Pyöräytä savulohiviipaleet ruusukkeiksi ja nosta jokaisen leipäpyörylän keskelle ruusuke. Koristele tillillä, salaatilla ja sitruunalla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.