Lohileivät
Julkaistu
Nämä suloiset suolapalat sopivat vaikka ystävänpäivän alkupaloiksi. Leivät tarjoillaan rosanväriseltä salaattipediltä. Lisänä tarjoilet tietenkin vaaleanpunaista samppanjaa.
Kahdeksalle
- 8 viipaletta tummaa saaristolaisleipää
- 8 ohutta viipaletta kylmäsavulohta
- 8 rosésalaatinlehteä
Tuorejuusto
- 1 rasia Philadelphia-juustoa
- 1 dl silputtuja tuoreita yrttejä
Valmistusohje
1. Tuorejuusto: Silppua mausteyrtit pieneksi. Sekoita ne philadelphiajuuston kanssa tasaiseksi massaksi.
2. Pursota juusto leiville. Laskosta lohiviipaleet päälle. Tarjoile leivät rosésalaattipediltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut