Lohileivät
Nämä suloiset suolapalat sopivat vaikka ystävänpäivän alkupaloiksi. Leivät tarjoillaan rosanväriseltä salaattipediltä. Lisänä tarjoilet tietenkin vaaleanpunaista samppanjaa.
Kahdeksalle
- 8 viipaletta tummaa saaristolaisleipää
- 8 ohutta viipaletta kylmäsavulohta
- 8 rosésalaatinlehteä
Tuorejuusto
- 1 rasia Philadelphia-juustoa
- 1 dl silputtuja tuoreita yrttejä
Valmistusohje
1. Tuorejuusto: Silppua mausteyrtit pieneksi. Sekoita ne philadelphiajuuston kanssa tasaiseksi massaksi.
2. Pursota juusto leiville. Laskosta lohiviipaleet päälle. Tarjoile leivät rosésalaattipediltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Taivaallinen omenahillo