Lohikyljykset pinaattipedillä

Pinaatti ja lohi ovat hieno yhdistelmä sekä värin että maun puolesta.

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • 250 g pakastepinaattia
  • 2-3 rkl kermaa
  • 1 maustemitta muskottia
  • 2 kovaksikeitettyä munaa silputtuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lohikyljykset suolalla ja pippurilla. Kuumenna pinaatti, lisää vähän kermaa ja mausta muskotilla.

2. Paista kyljykset kypsiksi. Laita pinaatti tarjoiluvadille ja lohikyljykset niiden päälle, koristele munasilpulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!