Lohikyljykset pinaattipedillä
Julkaistu
Pinaatti ja lohi ovat hieno yhdistelmä sekä värin että maun puolesta.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 lohikyljystä
- 250 g pakastepinaattia
- 2-3 rkl kermaa
- 1 maustemitta muskottia
- 2 kovaksikeitettyä munaa silputtuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Mausta lohikyljykset suolalla ja pippurilla. Kuumenna pinaatti, lisää vähän kermaa ja mausta muskotilla.
2. Paista kyljykset kypsiksi. Laita pinaatti tarjoiluvadille ja lohikyljykset niiden päälle, koristele munasilpulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka